menu

Maatschappelijk werk in Harderwijk

Maatschappelijk werk in Harderwijk

In Harderwijk biedt Stimenz maatschappelijk werk en sociaal juridische ondersteuning. Wij zijn gevestigd aan de Houtkamp 33 in Harderwijk. 

Contactgegevens
Website: www.stimenz.nl/harderwijk
Algemene mail: info.harderwijk@stimenz.nl
Telefoonnummer: 088 - 784 64 64
Adres: Houtkamp 33, 3841 XC Harderwijk

Ook in deze Corona-tijd staat het team van Stimenz voor u klaar. Onze dienstverlening zal waar mogelijk telefonisch of via video-bellen plaatsvinden. Wanneer het wenselijk is,  is het mogelijk om persoonlijk een afspraak te maken. De maatschappelijk werkers en sociaal raadslieden zijn op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur bereikbaar.

  • Bel 088 784 64 64 voor het maatschappelijk werk of mail info.harderwijk@stimenz.nl.
  • Voor de sociaal raadslieden belt u 088 784 6210.

Bij het algemeen maatschappelijk werk van Stimenz kunt u terecht onder andere voor hulp en/of ondersteuning bij problemen op het gebied van: huwelijk en relatie, scheiding, spanning/stress, inkomen/schulden, huiselijk geweld, identiteit, assertiviteit, rouw/verliesverwerking en werk/school.

Vanuit het maatschappelijk werk hebben we verschillende manieren om u te ondersteunen, afhankelijk van uw vraag en uw situatie. Mogelijkheden zijn:

  • Een aantal persoonlijke gesprekken met een maatschappelijk werker
  • Groepsgesprekken met mensen die in een zelfde situatie zitten als u
  • Specifieke vaardigheidstrainingen (in een groep)

Zo biedt Stimenz Harderwijk assertiviteitstraining voor volwassenen. Inwoners van Harderwijk met financiële problemen kunnen contact leggen met het maatschappelijk werk van Stimenz in Harderwijk voor een individueel ondersteuningstraject van Steunpunt Financien en Schulden (FenS).

Eenmaal per twee weken, op dinsdag in de oneven weken, is er een sociaal raadsman-/vrouw aanwezig. Daar kunt u op afspraak terecht met vragen over onder andere belastingaanslagen, toeslagen, uitkeringen en wet- en regelgeving. In samenwerking met BBM Advocaten is er die dag ook een gratis juridisch inloopspreekuur van 9:30 tot 10:30 uur, Houtkamp 33, 3841 XC Harderwijk.

Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van de inloopspreekuren op dinsdag van 9.00 tot 10.00 uur en donderdag van 13.00 tot 14.00 uur, Houtkamp 33, 3841 XC Harderwijk.

We reageren binnen twee werkdagen.