menu
Hulp bij belastingaangifte voor inwoners uit gemeente Putten
hulp bij belastingaangifte

Hulp bij belastingaangifte voor inwoners uit gemeente Putten

Het is weer tijd voor de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting 2018. De sociaal raadslieden van Stimenz bieden in samenwerking met Humanitas ondersteuning bij het doen van de aangifte inkomstenbelasting 2018. Deze gratis hulp is bedoeld voor mensen met een laag inkomen die geen koophuis, eigen bedrijf of hoog eigen vermogen hebben.

Afspraak maken
Wie graag hulp wil bij het invullen van de belastingaangifte, kan een afspraak maken via de sociaal raadslieden. Men kan hiervoor iedere dinsdag t/m vrijdag telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 088 784 64 64 en vragen naar Marjoke van der Vinne. Afspraken worden gepland op woensdag 6 maart 2019 tussen 10:00 en 18:00 uur in Stroud in Putten.

 Iemand is verplicht aangifte te doen als deze bericht heeft gekregen van de belastingdienst dat men aangifte moet doen. Daarnaast zijn er meerdere situaties waarin het zinvol kan zijn om aangifte te doen. Neem voor meer informatie contact op met Stimenz.

Tijdig een DigiD aanvragen
Het is in ieder geval noodzakelijk om over een DigiD te beschikken. Wie nog geen DigiD heeft, doet er goed aan deze zo snel mogelijk aan te vragen via www.digid.nl. Wie hier hulp bij nodig heeft, kan iedere woensdag van 9:30 tot 10:30 uur terecht bij het Financieel Café in Stroud. Het duurt een aantal werkdagen voordat de activeringscode thuis wordt ontvangen en men de DigiD kan gebruiken.
 

Delen via: